Skärmklipp 2017-04-14 01.01.24
HJÄRTSTARTARE LIFEPAK CR2

10 smarta skäl att välja Lifepak CR2!

 1. Hög kvalitet – du får hela 8 års garanti på Lifepak CR2.
 2. Unik funktion – med Wi-Fi är den uppkopplad och du behöver aldrig oroa dig för att missa nästa service. Du får påminnelse direkt till din e-postadress.
 3. Vatten- och stöttålig – du kan använda den i spöregn eller tappa den utan att oroa dig för att den ska gå sönder (stöttålig väska).
 4. Spara din tid – behöver service endast var fjärde år.
 5. Spara dina pengar – låg driftskostnad eftersom batteriet kostar ca 1 900 kr och elektroderna ca 845 kr och håller i minst 4 år (i viloläge).
 6. Enkel att använda – kan användas av alla, även personer utan utbildning.
 7. Fungerar även på barn och spädbarn – med en knapptryckning justeras strömstöten automatisk så att det passar det lilla barnets hjärta.
 8. Billig vid användning – om du använder den byter du bara elektrod­er för ca 845 kr. Batteriet behöver du inte byta.
 9. Tvåspråkig (extra tillval) – växla enkelt mellan två förinställda språk. Perfekt för bl a köpcentrum, flygplatser och byggarbetsplatser.
 10. 3G (extra tillval) – är den alltid uppkopplad. Med programmet LIFELINKcentral AED kan du övervaka, spåra, kontrollera statusen. Dessutom kan du spärra den vid stöld.

Visste du förresten att det finns hjärtstartare vars elektroder och batteri säljes ihop? Och modeller med batteri som kostar ca 5 000 kr? 7 tips på vad du ska tänka på innan du beställer din hjärtstartare!

Nackdelar med hjärtstartaren Lifepak CR2!

Går inte att öva med – om du vill kunna öva med din skarpa hjärtstartare så ska du välja en annan modell. Eller så beställer du en enkel övningshjärtstartare så är problemet löst.

Lite dyrare inköpspris – men tänker du långsiktigt vinner du ändå på att beställa Lifpak CR2, eftersom den bara behöver service var 4 år. Dessutom behöver du inte köpa till extra barnelektrod (som Philips HS1) eller barnnyckel (Philips FRx) eftersom den har en inbyggd knapp för barnläge. Därför sparar du både tid och pengar.
 • Wi-Fi 17 998 kr
 • Wi-Fi och två språk 18 998 kr
 • Wi-Fi, två språk och 3G 19 998 kr.

Lifepak CR2 har nästan allt du behöver!

Hjärtstartaren Lifepak CR2 är ny på marknaden. Och därför har den också otroligt smarta funktioner. Ett exempel är att den alltid är uppkopplad via Wi-Fi. Säg att du har glömt bort servicen och batteriet håller på att ta slut, då varnar den dig genom att skicka meddelanden. Smart eller hur?

Den vattentät och stöttålig. Du kan också välja till ett extraspråk och 3G (båda extra tillval). Och hjärtstoppet sker i en bullrig miljö så känner den av det och justerar automatiskt ljudvolymen, så du hör röstinstruktionerna bättre.

Älskar du när krångliga prylar är lätta att använda? Du vet, när tillverkaren har ansträngt sig lite extra och använt tekniken för att göra allt så enkelt och smidig som möjligt. Så är det med Lifepak CR2. Den är så enkel att använda att t o m personer utan utbildning kan använda den.

Företaget Physio Control som tillverkat föregångaren Lifepak CR Plus har funnits sedan 1955. Så du kan känna dig trygg – eftersom du får en produkt av hög kvalitet som du kan lita på med hela 8 års garanti.

Lifepak CR2 är lämplig för alla miljöer som t ex kontor, bostadsrättsföreningar, köpcentrum, förskolor/skolor, badhus, byggarbetsplatser mm.

Köpa: 17 998 kr
Hyra från: 348 kr/mån i 48 månader. Observera att hjärtstartare inte hyrs ut till privatpersoner.
Samtliga priser är exklusive moms.

Så här enklet använder du en hjärtstartare!

Supportavtal ingår och innebär att du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor.

Service bara var fjärde år!
Både batteriet och elektroderna är superenkla att byta, se instruktionsfilmer. Det tar max 1 minut och du gör det bara en gång var fjärde år. Påminnelse skickas till dig i god tid innan det är dags för byte. Du kan vara säker på att alltid ha en fungerande hjärtstartare hos dig.

Fördelar för dig att köpa din hjärtstartare hos oss
Du får minst 10 % rabatt på elektroder och batterier, det gör att du sparar pengar på driftskostnaden.
Du får specialpris på väska, skylt, krok för upphängning och Första hjälpen-sats.
Supportavtal ingår och innebär att du får telefonsupport vid handhavandefrågor, råd om utbildning, återställning efter ett hjärtstopp och reservdelsfrågor. Dessutom får du alltid snabba leveranser.
Tillbehör till hjärtstartare
Lifepak CR2
Originalväska hjärtstartare Lifepak CR2

698 kr
Skylt hjärtstartare

Dubbelsidig inklusive väggfäste.

149 kr
Skyddsskåp till hjärtstartare

Finns i olika modeller med bl a larm, värme och kodlås för inom- och utomhusbruk.
Från 2 299 kr
Vuxenelektroder hjärtstartare Lifepak CR2

845 kr
Första hjälpen-sats 

HLR-ansiktsmask, skyddshandskar, torklappar, rakhyvel och klädsax.
149 kr
Väggfäste (original) för upphängning av hjärtstartare Lifepak CR2 (passar de flesta modeller av hjärtstartare)

Väggfäste av kraftig stål som drar till sig uppmärksamhet. Större sannolikhet att du minns vart hjärtstartren finns på din arbetsplats.

398 kr
Batteri hjärtstartare Lifepak CR2

1 900 kr